Kijk op Media Belettering en Reclame
Een goede uitstraling en naamsbekendheid van uw bedrijf… dat bereikt u onder meer door uw logo en huisstijl overal te laten terugkomen. Op briefpapier en enveloppen, maar ook op uw bedrijfsauto, winkelruit, beursstand en reclamebord. Uw logo zo groot als een flatgebouw? Dat kan! Het is echter van het grootste belang dat de belettering vakkundig wordt aangepakt. U wenst immers een professionele uitstraling. Neemt u daarom contact op met Kees van der Wilden van KijkOpMedia en maak gebruik van onze expertise! Velen gingen u voor.

Autobelettering
Iedere weggebruiker kan een potentiële klant zijn. Bedruk uw achterruit, dak of deuren daarom met reclame voor uw bedrijf. Van eenvoudig en subtiel tot opvallend, in het oogspringend of zelfs schreeuwend. Wat u maar wenst! U kunt kiezen uit een breed scala aan egale kleuren snijfolie, maar ook bijvoorbeeld: reflecterend, honingraat, zilver, goud, metallic, spiegel, parelmoer, houtkleurig of glow-in-the-dark. Kom eens kijken in onze foliewaaiers.

U heeft liever geen permanente autobelettering? Dan biedt een magneetbord wellicht de oplossing

Magneetfolie of magneetplaat
Ideaal als u bijvoorbeeld uw bedrijfsauto huurt of ook privé gebruikt. Magneetfolie is een dunne magneetplaat. De folie hecht zich stevig vast aan voertuigen en andere metalen oppervlakken. U kunt de plak echter eenvoudig verwijderen op de momenten dat u dat wenst. U kunt de folie laten bedrukken met tekst, uw logo, afbeeldingen en/of foto's. Van 1 kleur tot full colour. Prijsvoorbeeld: Een magneetbord van 20 cm x 30 cm, 2 kleuren, vanaf 57,00 euro

Raambelettering
Uw logo uitgesneden op uw winkelruit? Of de openingstijden op uw deur? Zowel aan de binnen- of buitenzijde mogelijk. Met of zonder contrastvlak? Bespreek met ons de mogelijkheden. Vanaf 49,00 euro

 

Reclameborden
Of het bord nu aan uw gevel hangt, langs de weg staat of bij een sportveld…. Een reclamebord moet opvallen! Wij adviseren u graag en zorgen ervoor dat uw reclameborden professioneel zijn bedrukt en solide worden bevestigd. Op de grond, of op dertig meter hoogte… Geen probleem. Prijsvoorbeeld: 80 x 300 cm in 2 kleuren 225,00 euro excl montage

Andere beletteringen?
Indien de oppervlakte glad is, kan er in principe een belettering op worden geplakt. Dus als u iets heeft wat u beletterd wilt hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 U wenst belettering? Zo werkt het
Neem contact op met Kees van der Wilden, tel. 0651 008 194 of mail en maak uw wensen kenbaar. In veel gevallen komt iemand van Kijk op Media uw te beletteren object bekijken en opmeten. Hierna doen wij u een offerte.

 

Is uw ontwerp bij Happy Copy gemaakt zonder bitmap, dan beschikken wij direct over uw logo in snijformaat. Is uw logo door een andere ontwerper gemaakt, dan kunt u deze digitaal als Illustrator EPS lijntekening aanleveren (zie aanleverspecificaties). Heeft u geen lijntekening tot uw beschikking, dan kunnen we het logo opnieuw voor u laten illustreren. Hier zijn wel kosten aan verbonden, maar uw logo is daarna direct geschikt voor belettering, zeefdruk, borduren, graveren, stempels en overig drukwerk.

Neem contact met ons op

Bewijs dat u geen robot bent
Error 404