Stempels

Een stempel met uw bedrijfsnaam, uw logo, uw adresgegevens…. Het geeft nèt even een professioneel tintje aan uw documenten, enveloppen en printjes. Of wat dacht u van een stempel met uw handtekening in het blauw, ter onderteking van uw brieven? KijkOpMedia regelt voor u de stempels en de opdruk.

Nummerators

Ook leveren wij producten die onder de naam stempel vallen zoals, nummerators, datumstempels, draaistempels, rolstempels, port betaald stempels, ponstangen, speciale gaten tangen, holnieten, etc

 

Specials

Wij leveren ook speciale stempels zoals lakstempels, blindstempels, preegstempels, houten stempels en nog veel meer. En inkten in heel veel kleuren en ook speciale inkten om bijvoorbeeld kazen of kleding te stempelen. Informeer maar eens bij Kees van der Wilden.

 

Super Snelle Stempels

Behalve de stempels met rubberplaat, leveren we ook de zogenaamde digistamps. Het grote voordeel is de levertijd van deze stempel, die slechts na goedkeuring van de proef 1 dag is. Deze stempels zijn leverbaar in 11 maten en in het rood, blauw, zwart en sommige modellen ook in het groen. Ook is het mogelijk om in dit systeem rasters en foto's kunnen verwerken.


Klik op onderstaand formulier om hem te downloaden

 

Neem contact met ons op

Error 404