Stickers
Dé hit op beurzen en evenementen: stickers. Goedkoop, eenvoudig uit te delen en uiteindelijk komt u ze overal tegen. Van dossiermap tot lantaarnpaal, van slaapkamerdeur tot autobumper. Tip: Check aan het einde van de beursdag uw eigen rug ook even! Stickers zijn populair en in alle soorten, maten en hoeveelheden verkrijgbaar. We hebben bijvoorbeeld ook transparante raamstickers voor u, en de keuze uit binnen- of buitenkwaliteit. Neem contact op met KijkOpMedia, vertel uw wensen, en wij regelen het voor u.

Foliedruk
U kent ze wel op het doosje van de parfumerie op het lintje van de bloemenzaak, ze zijn mooi chique en eigenlijk multi inzetbaar deze foliedruk stickers. Ze worden geleverd op de rol in een makkelijke dispencerbox. Behalve de bekende metallic kleuren zijn er veel variaties mogelijk in zowel de druk als de ondergrond. En ook in de vorm, we hebben ruim 300 stansmessen op voorraad, dus er zit altijd wel iets van uw smaak bij. Prijsindicatie: 3.000 stickers op de rol, bedrukt in 1 kleur 192,00 euro

Zeefdruk
Moeten de stickers separaat blijven, uit te delen zijn of een speciale PMS kleur hebben? Dan gaan we de stickers zeefdrukken. Hier zijn ook vele mogelijkheden in en graag vertellen we u hier toegespitst op uw wensen meer over.

Labels en Etiketten
Als de drager van papier is wordt er vaak voor een sticker het woord etiket of label gebruikt en natuurlijk hebben we die ook in ons assortiment. Meestal hebben ze een gericht doel om te vertellen wat de inhoud is van bijvoorbeeld een levensmiddel, een drank of een geneesmiddel. Maar er zijn net zoveel toepassingen te bedenken als maten, kortom alles is mogelijk!

Neem contact met ons op

Error 404