Vlaggen & Spandoeken
Vlaggen wapperen vrolijk in de wind en trekken de aandacht. Bovendien bieden ze een mooi oppervlak voor uw reclamebedrukking. Ook spandoeken vallen op, bijvoorbeeld aan uw pui of boven de straat. Ideale manieren om de aandacht te vestigen op uw bedrijf of een speciale actie. Uiteraard is een goeie leesbaarheid en uitstraling van uw boodschap daarbij het belangrijkste. Maak gebruik van onze ervaring en informeer bij Kees van der Wilden.

Vlaggen
Bij KijkOpMedia vindt u vlaggen en in alle formaten, kleuren en van uiteenlopende materialen. Watervast en met een hoge UV-bestendigheid. Bedrukking kan in één, twee, drie… of 16 miljoen kleuren (full colour). Alle vlaggen worden standaard afgewerkt met een versterkingsband en twee pvc haken. Ook speciale confectie zoals bijvoorbeeld open zomen voor een uithouder, extra karabijnhaken, zeilogen of lus en koord behoren tot de mogelijkheden. 1 fullcolour vlag 70 x 100 cm 99,00 euro ex btw

Spandoeken
Onze spandoeken zijn veelal gemaakt van zeer sterk vinyl en voorzien van ringen zodat ze direct klaar zijn voor gebruik. Spandoeken kunnen bijvoorbeeld worden aangebracht in aluminium frames, licht in gewicht en makkelijk op elke locatie te plaatsen. Als een frame eenmaal is geplaatst, is in een handomdraai het spandoek te vervangen. KijkOpMedia levert de spandoeken én indien u dat wenst ook de frames.

Specials
Behalve gangbare formaten en soorten, verzorgen we producten in een afwijkend formaat of van een ander materiaal. Zo leveren we papieren vlaggetjes, cocktailvlaggetjes, vaantjes, etc. Maar ook vliegers, bootzeilen, steigerdoeken, afdekzeilen, decordoeken, wandkleden, bedrukte vloerbedekking.

Neem contact met ons op

Error 404