Watersnijden, uw logo als kunstvoorwerp

Artistiek en origineel… dat zijn de resultaten van het zogeheten "watersnijden". Het speciale apparaat snijdt met een dunne, harde waterstraal onder een druk van maar liefst 4000 bar (ter vergelijking, een autoband bevat circa 2 bar) door willekeurig welk materiaal heen. Computergestuurd, dus uw logo, afbeelding of tekst is haarfijn en superstrak uitgesneden.

Kunst aan de muur!

Tip: laat uw logo watersnijden en hang het resultaat aan uw gevel, in uw zaak of showroom. Originele kunst aan de muur! U heeft de keuze uit talloze materialen, zoals glas, tapijt, hout, multiplex (15 lagen), marmer, tegel, metaal… wat u maar wenst. KijkOpMedia heeft vele voorbeelden voor u in huis

Bouwtoepassingen

Behalve als kunstobjecten is deze machine ook inzetbaar voor bouwmaterialen, zoals glas, marmer, graniet, tegels en dergelijke. Speciale deuren alles is mogelijk!

Meubels

Ontwerp zelf een meubel en laat dit uit staal of aluminium snijden, alles is mogelijk, dat kastje dat u in uw hoofd heeft maar nooit kon vinden. Of een speciale vorm voor een project, waar u nergens voor slaagd. Wij regelen het voor u.

Neem contact met ons op

Error 404